Jdi na obsah Jdi na menu

Blader

25. 8. 2010

 

blader.pngSmrtící Blade Dancer, nejrychlejší duální meče uživatele

"Bladers" jsou ti, kteří zvládli "Druhá forma síly", které se dědí od Nevareth Exodus. Podle Sage Tower, dieta dovednosti pocházejí z druh bojového umění, který byl praktikován v východní zemi Lost Age, a bojové umění byla objevena a vyvinuta během čestné věku. První generace 7 mudrců pak vyvinula současná podoba dieta dovedností.

Jejich praxe je zaměřena na maximální fyzické schopnosti pomocí síly, a dávají přednost oslnivou technikou a rychlostí přes ničivou sílu. Na začátku, oni používají různé druhy zbraní, ale rychle si uvědomil, že nejlepším partnerům za jejich dovednosti byly dvojí meče, a usadil se s nimi. Od té doby používají jednoduché nebo dvojité ostré dual meče jako jejich primární zbraně, a nosí lehké brnění, jako je "Bojová Suit Set" od Huan kontinentu na rychlost.

Stejně jako bojovníci, Bladers mají velmi omezené chápání síly, a tak hlavně praxe fyzickou sílu a hbitost více než studium znalost síly, která vyžaduje inteligenci.

Zkušení Bladers jsou řekl, aby byl schopen vytvořit více doppelgangers se maximalizuje jejich hbitost, a přinést okamžité smrti svých nepřátel tím, že zavolá smrtící Astral zbraní, které jsou výsledky jejich duchovní probuzení v platnosti.