Jdi na obsah Jdi na menu

Force Archar

25. 8. 2010

1058494_f260.jpg

 

Sniper Požáry smrtící sílu, záběry, které přetínají větru

Mezi Autentické šest, "Force Archer", "Force Shielder" a "síly dieta" nepochází od Sage věže stejně jako ostatní tři dovednosti. Byly vyvinuty nezávisle po stovky let od Nevareth Exodus. V minulosti byly jen jako "Force Handler", ale toto je nyní soubor termín, který odkazuje na všechny 6 autentické schopnosti.

Mezi tři nezávislé bojové schopnosti, "Force lukostřelců", pochází od skupiny Wizard. Oni si uvědomil potenciál 
dálkový kouzla, a zkoumal, jak posílit účinnost magie kouzla. To je obecná znalost mezi platnost manipulátory, že vztah mezi rozsahem a prostor je v obráceném poměru k jedné mezi prostor a spotřebu energie.

Zakladatelé skupiny dovedností Archer byl velmi překvapený vzdálenosti a rychlosti, spíše než prostor a spotřebu energie. Oni založili intenzivní dálkový dovednosti silou pro sil Lukostřelci, a vytvořil "krystalů", pokročilé verze průvodce "Orb", která se specializuje na ovládací síly více než zesílení to. Tento skvělý vynález, který má za následek vytvoření další vynález, "Astral Bow", který minimalizuje riziko moci snížit při použití dálkový síly a zlepšuje účinnost kontroly a rychlost útoku ve stejnou dobu.Později sloužil jako impuls pro "Astral zbraní", ztělesnění síly. Controlling Krystaly vyžaduje minimum fyzické síly a obratnosti.

Lukostřelci v platnost se nebude pohybovat moc v porovnání s ostatními třídy kvůli jejich jedinečným stylem boje, a nosí zbroj jako "Battle Suit Set" z kontinentu Pastur, které má better than light defense clothing brnění.

Zkušení sil Lukostřelci mohou provádět rychlé dálkový síla útoků a pokud se dosáhnout magisterské úrovni v platnosti kontroly mohou přinést fatální úder nepřítele z daleké vzdálenosti s jednou ranou.