Jdi na obsah Jdi na menu

Force Shilder

25. 8. 2010

bg_forceshielder.gif

 

Věrný Warrior, který využívá síly na štít Ostatní

Vynález "Crystal", vytvořil další možnost v platnosti kontroly.Síla Shielders si všimla, že síla Archer je Astral Bow může účinně podpořit dálkový ovládání síly, a tak se zkoumal, jak se přesně kondenzovat v platnost v okolí Crystal tak, aby síla by se rozptýlí, zatímco útočící nepřátele a vytvořil Astral štít jako výsledek.

Vytvoření Astral štít otevřela novou kapitolu v historii Nevarethian brnění. Astral štít má tak vysoké obranné síly, že může sloužit urážlivé účelům. Bojovníci a Bladers, který zoufale potřeboval lepší způsob, jak bojovat a bránit se staly sil Shielders.Chtěli vyšší obranu, stejně jako o založení své vlastní unikátní styl boje. Tak, oni začali používat nejtěžší brnění jako Armor Suit Warrior je při výkonu Astral štít.

Síla Shielders Specializujeme se na krátké-rozsah platnosti kontroly, což znamená, že oni jsou neschopní dělat dálkový útoky.Nicméně, oni dělají pro tuto slabost rozvoj podpůrných kouzla, která zvyšují jejich útoku sílu tím, že manipuluje vnější síly blízko jejich těla. Je to těchto metod, které odpovídají ty nejsilnější aktiva Průvodce.

Tento revoluční vynález se stal mezníkem v boji Nevarethian stylu. Platnost Shielders musí investovat hodně svého úsilí fyzické síly, aby byla vybavena Armor Suit, nejsilnější dosud nejtěžší brnění, stejně jako pochopení síly, aby se dovedně ovládací síly.Rovněž je třeba zvážit zručnost pro slušnou úspěšnost, protože je možné použít pouze s jednou rukou meče.

Zkušení sil Shielders znát různé způsoby manipulace Astral Shields, a může zdokonalit jejich obranu, pokud mistr v krátkém rozmezí-Force Control.