Jdi na obsah Jdi na menu

Mutant forest

25. 8. 2010

 Les plný deformované a mutovaných stromů byl objeven mimo Nostalgie les ve střední východní části kontinentu Pastur. Podezření, že důležité památky starověké civilizace, v poslední době Mutant les byl vyhlášen jako sporné území.

Mutant Forrest Map
Parasited Minota
Parasited MinotaTyp Minotaurus, že je napadené parazitem rostlin a obrátil se do něčeho nového.Má příliš velké tělo se pohybovat rychle.
Parasited Ogre
Parasited OgreTypu Ogre, jehož noha se stalo, aby vypadala jako zkroucený strom root po napadení parazitem rostlin. Jeho pohyb je poměrně pomalý, to by měl obě nohy, pokud tam stál o něco déle.
Dřevorubec
LumberjackMonstrum, které nese strom-pahýl na zadní straně. Je nemilosrdně vládne zavalité strom proti jeho nepřátelům.
Parasited Troll
Parasited TrollTyp Troll, která je napadení parazitem rostlin a obrátil se do něčeho nového. Většina z jeho paží je nakažených parazitem.
Parasited Noll
Parasited BarkerTyp Noll, že je napadené parazitem rostlin a obrátil se do něčeho nového.Nepodceňujte jeho maličký postavu, ale má moc víc než se na první pohled.
Parasited Orc
Killian GraustenTyp Orc, která má své největší orgán napadené parazitem zařízení a provádět ohrožující masožravá rostlina visí na rameni.
Mossite
MossiteMosscutter královna napadení parazitem rostlin. Jeho jedovaté žihadlo na ocase se stal mnohem nebezpečnější, než kdy jindy.
Mushed
MushedToto monstrum je možné přehlédnout, jak houba ve Bush. Když se dostanete blíž, nicméně, to ukazuje skutečnou identitu, další části těla, vypadala jako nebezpečný ještěr.
Ectoflower
EctoflowerAčkoli toto monstrum vypadá jako křehká dívka, její dlouhé, může mocné paže bič jeho nepřítele k smrti.
Ectoleaf
EctoleafNa rozdíl od vzhledu, je to tři-vedl netvora, jehož horní části těla, svaly jsou obzvláště dobře-rozvinutý.
Viant
ViantMonster plnění pevně-zabalené kuličky vinné révy na rukou. Jak groteskní, jak to vypadá, že má silný útok sílu.
Armap
ArmapKolo-tvaru obří obývající v bažině, že zvrhla oči.
Branny
BrannyMonstrum, jehož horní část těla je pokryta rostlinami po napadení parazitem rostlin. Soudě podle jeho velikost a tvar, může to bylo poník se stali obětí parazita.
Lobatum
LobatumMutant monstrum zabalené v suchých větví, jehož paže jsou dostatečně dlouhé, aby podporu pro rychlý pohyb svého jediného noha vypadala jako kořen stromu.
Entrita
EntritaDěsivý tvor číhající v nejhlubší části lesa, má obrovský nůž na špičce jedné straně, že škrty všechno na kusy, na jednom lomítko.